Гоше четеш ли бе баце

Join the forum, it's quick and easy

Гоше четеш ли бе баце

Гоше четеш ли бе баце

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Гоше четеш ли бе баце

Изживейте носталгията!

Тренировачното поле на Саске Учиха

Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog
    Брой мнения : 172

Тренировачното поле на Саске Учиха Empty Тренировачното поле на Саске Учиха

Писане by Саске Учиха Съб Май 09, 2009 4:40 pm

Саске дойде да тренира катон Ryuuka no Jutsu което представляваще:
    Потребителят диша огън по кабел или всеки друг вид дългосрочен обект. Макар че техниката е показано в Anime да има още по-големи и по-разрушително от пожар на излизане: Голям метеор техника (и е в състояние да стопи рок), в манга, че е доказано, че е нищо повече от малка избухване на пламък вървят по линия на жица.Застана пред 1 дърво дълго мисли как може да направи максимум поражения с минимум сили.И след дълги сметки , той пресметна че когато използва 50% от силите си би трябвало да изкара огън от цялото си тяло и да обгори човек до максимална степен.Следователно след дълги тренировки би трябвало от 50% да намалеят до минимално.
    Застана пред 1 дърво завърза го с конците които ги имаше направи знаците за огнения елемент но не успя.След дълги тренировки той вече нямаше никакви проблеми в това да изкоренява дървета и да ги запалва.Но сега оставаше само да доразвие огъня за да може направи да стопи противникът си.След 1-вият опит той направи минимум поражения на дървото и даже се нарани!След това остана да го преосмисли още малко и накрая си каза:
    "-ЩЕ УСПЕЯ С СИЛАТА НА МЛАДОСТТА ! "
    Той се засили с всички сили към 1 дърво отскочи завърза го в въздуха отскочи малко настрани от него хвана го с уста кунай направи знаците:
    -Замисли се преди да направи техниката
    "Ако искарам сичката си огнена чакра ще стане по силен огъня , така само ще направя движението още по-горещо и по-зрелищно."
    Той си каза сега е моментат:
    -Катон Ryuuka no Jutsu
    и направи хиляди дървета на трески
    Саске си тръгна доволен
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Тренировачното поле на Саске Учиха Empty Re: Тренировачното поле на Саске Учиха

Писане by Саске Учиха Съб Май 09, 2009 8:44 pm

Саске дойде да тренира чидори и си каза:
    Това е основен недостатък, обаче. Скоростта на атаката, която трябва да бъде направено, съчетано с факта, че потребителят трябва да тичам в права линия, причините тунел виждане-подобен ефект за потребителя. Това позволява на врага за лесно Counter атаката, което потенциално смъртоносни ход за потребителя. Въпреки, че този недостатък ще изглежда правят обучение техниката доста безсмислено, Sasuke и Kakashi са в състояние да се избягва, тъй като възстановяването на техните Sharingan очи, които се във всеки детайл независимо от това колко бързо се движат потребител. Като допълнителна отстъпка, големият размер на чакра изисквани граници на неговата употреба до няколко пъти на ден. В част I Саске да го използвате само два пъти на ден (по негова собствена енергия) и Какаши могат да я използват четири пъти, въпреки че техните граници за които е доказано, че повишава до неопределен ниво в част II. Ако потребителят се опитват да излиза извън рамките на тяхната граница, на всичките им чакра ще бъдат пресушени и много жизнена сила да отидем заедно с него, убиване тях. Допълнителен проблем, макар и не непременно инвалидизиращи един, е фактът, че големият размер на чакра може да нарани ръката на потребителя, ако те поставени прекалено много сила в атака.
    След като разсъждаваше саске пак започна да мисли:
    -значи ми трябва висока скорост за да правя успешно тази атака,ясно.
    Саске се се отдалечи на 100 метра от едно дърво сръдетоточи чакрата в дясната си ръка направи знаците Monkey, Dragon, Rat, Bird, Ox, Snake, Dog, Tiger, Monkey, or Ox, Rabbit, Monkey след това изпрати светкавична чакра до дясната си ръка като я концентрира в 1 светкавична топка започна да тича да тича но не му беше достатачно бърза скороста за това той спря чидорито и пак се отдалечи на 100 метра от дървото
    -Трябва да успея за да победя брат си сръдетоточи чакрата си направи знаците Monkey, Dragon, Rat, Bird, Ox, Snake, Dog, Tiger, Monkey[2], or Ox, Rabbit, Monkey[3]
    Изпрати светкавична чакра в дясната си ръка под формата на топка затича се с светкавична скорост такава като на рок лий без тежести и заби чидорито в 1 дърво
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Съб Май 09, 2009 8:45 pm

Саске разцепи дървото беше доволен че е успял да направи чидори и си тръгна
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Нед Май 10, 2009 8:39 pm

Саске дойде и си мислеше да тренира призоваване джутсу и се замисли:
    -Това е основната форма на призоваване техники. Това е пространство / време тип ninjutsu. При призоваване животно го изисква договор, ръчни печати и потребителя кръвта. Кръвта се използва за подписване да направите поръчка, която може да бъде написано на превъртане или татуировка да проверя това. Ръката, която се използва, за да направи с подпис се използва, за да призове. [1] Следва да се отбележи, че всеки може да призове на животното, доколкото те имат кръв от човек, който е направил поръчката, заедно с достатъчно чакра на собствените им . [2] Животните обикновено са призовани от друго място, за toads той е от Myobokuzan. Целевата обикновено се проявява след самата нинджа summoner удари ръката си или ръцете срещу всяка повърхност, afterwhich конкретните призоваване ще се появи. Като алтернатива на нормална страна печати, на същия договор, който се появява на терена по време на призоваване може да бъде съставен на ръка и се активира, за производство на същия резултат. Видът на животински призовани, се определя от договора. Размерът на чакра използва за свикване на животно е пропорционален на големината и силата на призовани животно. След като призована, животното може да изпълни задачата или помагат на потребителя в бой.

Повечето призовката (ако не всички) изглежда са техните собствени "цар" или "шефа", че правилата, по собствените им вид. Например: за Toads има Gamabunta за змиите има Manda за Slugs има Katsuyu и за маймуни има Enma.

Някои Призовки имат лоялност към конкретна село, както се вижда от тях носеше headbands.

Тя би, че изглежда, че след като някой е подписал договор за призоваване, животното на договора може да призове на човека, както се вижда с Gamakichi Naruto призоваване към крастава жаба планината.

В призовани животните обикновено е подвластен на summoner, обаче, толкова по-мощни призовката, като Gamabunta [3] и Manda, търсенето уважение и лоялност от техните summoners. Manda дори поиска сто живи човешки жертви на един случай. [4]

При призоваване на даден обект, оръжие или куклени то изисква използването само на превъртане, че е имал обекта запечатана преди това вътре го използвате Fūinjutsu. Kankuro, Tenten и Kotetsu Hagane използвате тази версия на техниката.

Саске се изправи концентрира чакрата по цялото си тяло започна да духя вятър той направи знаците Boar, Dog, Bird, Monkey, Ram, Palm On Ground и призова...
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Нед Май 10, 2009 8:41 pm

Саске беше призовал краля на змийте манда но за разлика от орочимару манда му се подчиняваше саске и каза да се прибира тя изчезна и саске си тръгна Тренировачното поле на Саске Учиха Manda
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:18 pm

Саске дойде и започна да тренира Snake Authority Spell като си каза:
    -с тази техника ще мога да спирам враговете си и след това само с 1 удар да ги поваля,което представлява:
    Това може да се разшири jutsu големите змии от потребителя ръкави, които ще серепентина около целта и се свързват тях. По-нататъшното допълнение на потребителя убийствен намерение да отслаби тяхната цел на разрешаване. С Orochimaru на неизвестен статус и неговото изваждане от Sasuke, тази възможност може да се отиде.
    -Е ще се опитам да го постигна не искам наруто да е по силен загубеняк (саске удря в земята с песник) този загубеняк до какви висини е стигнал.Саске се сръдетоточи разпространи чакра по цялото си тяло и си мислеше:
    -Трябва ли да използвам призоваване джутсу за тази техника незнам но ще пробвам без защото не се знае дали ще имам достатачно време да направя знаците за тази техника
    Саске си отвори очите пред него имаше 2 дървета извика:
    -Snake Authority Spell и от земята едни големи змий овиха дърветата като ги скършиха
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:25 pm

-Така сега е ред на другата техника Chidori Nagashi но за тази техника ще трябва да имам прекрасен контрол над "ЧИДОРИ" саске започна да забива чидорита в земята за да изхаби малко от чакрата си защото чидори нагаши ако е неуспешно да не го изпържи:
    -с тази техника ще мога да се защитя от всякаква атака и да зашеметя противника си
    Вариация на редовно Chidori разработени от Sasuke Uchiha по време на две и половина години обучение с Orochimaru, това jutsu позволява на потребителя да генерира извън фокусирани електрически зареден чакра от тялото си, вместо да се концентрира в ръката му. Тъй като не е фокусиран електроенергия, тя не убиват за контакт, вместо само paralyzing нейните жертви. Чрез изпращане на текущото в земята Sasuke да потресвам опоненти от разстояние. Sasuke могат също канал за електроенергия чрез метален оръжия като му Kusanagi нож, увеличаване на техните правомощия рязане, както и орган за вземане на части от тях, рязани вцепенен.Трябва да го направя не само за да надмина наруто но за да защитя и шизуе саске си включи шарингана като стисна юмруци и започна да си мисли че е слаб....
    -Трябва да го направя и заради брат ми трябва да го убия
    Саске затвори очите си започна да изпраща чидори до всяка точка на тялото си след това сръдедоточи светкавичната си чакра затвори очи започна да духя вятър и той извика:сега Чидори нагаши и около него пръщеше чидори което правеше всяко дърво на трески
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:32 pm

-Ред е на следващата техника след като съм овладял до такова ниво чидори трябва да измисля техника с която да мога да засегна жизнените точки на врага си и той да не може да си използва чакрата саске полегна и загледа небето като си мислеше как да направи тази техника бръкна си в джоба извади няколко сенбона и се сети.Ако пусна по сенбоните чидори и с моя шаринган като се прицеля точно противника ми няма да може да си използва чакрата.Тази техника представлява:
    Sasuke reshapes на Chidori в ръката си под формата на безброй senbon. Тя е специализирана в по-висока скорост от нормалната Chidori и може да причини щети в цялата няколко места на тялото. Chidori Senbon може да стане още по-ефективно от използването му заедно с Sharingan, позволяваща да стреля точно за враг на жизненоважни точки.Саске взе по 4 сенбона и в 2-те ръце и се сръдетоточи като си мислеше брат му колко е добър с кунай сенбон и шурикен но тези сенбон няма да може да ги осети дори когато го оцелят но това трябва висок контрол над чакрата а аз го нямам защо.Наруто и Итачи са толкова над мен аз не мога да се сравнявам с тях аз съм слаб не заслужавам да съм от клана учиха.Кръвта на саске закипя той си затвори очите и започна да концентрира чакрата си по цялото тяло след това като мина по цялото му тяло той я изпрати към сенбоните след това изпрати и светкавична чакра по сенбоните и каза сега трябва да стрелям трябва да успея на всяка цена за да надмина брат ми и наруто след това саске ги изтреля към едно дърво първо бяха дупки но поне не беше жив организам дървото падна а саске се усмихна
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:38 pm

-ред е на техниката за обръщане на генджутсута Използвайки Sharingan на jutsu-копиране възможности, потребителят може да се превърне всеки genjutsu върна към първоначалната си потребител.С моя шаринган би трябвало да мога да се измъквам от всякакво генджутсу особено от това на мадара защото иска да хване шизуе аз трябва да го убия на всяка цена също така и от генджутсутата на итачи ще се постарая много добре за да успея да направя тази техника но незнам как като няма противник който да ме вкара в генджутсу и аз да го обърна.Саске седна на земята замисли се как да разбера че съм освоил тази техника саске мислеше мислеше и беше заспал и изведнъж се събуди ряско и каза:-Сетих се.Ако вместо да правя Освобождаване :Release: да концентрирам чакрата в очите си докато ми е включен шарингана добре сега трябва да се постарая саске си включи шарингана който вече му беше 3 чертички саске каза: Demonic Illusion: Mirror Heaven and Earth Change и някък си се едно му мина вятър през очите и той си каза:
    -мисля че успях
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:43 pm

-Остана ми малко чакра така че мисля последните техники да са огнените след като съм освоил руйка би трябвало да мога да усвоя и другите все пак всички ме мислят за гений сега ще се постарая:Едната техника представлява След извършване на необходимите ръка печати, A Ninja inhales въздух през устата им, а използването на голямо количество от пожар чакра, spews голям метеор от устата им, изгаряне всичко диапазон. В много енергичен ignites външно (както е видно от Kakashi Hatake възможността за използване на пламенната му jutsu без маска). В Uchiha клана използва техника като "идва от възрастта" техника. Тази техника очевидно изисква повече, отколкото средното чакра резерви и най-Genin, не трябва да бъде в състояние да направят това техника.А другото Това jutsu изпраща няколко топки на пожар в целта. Също така е възможно да се скриете shuriken в fireballs, създавайки неочаквана изненада вторични атака. В по-голямата част, обаче, тази jutsu се използва за разсейване.Едната я усвоих но другата как да истрелям по отделно топки незнам трябва да се постарая саске започна да прави знаците Плъх, Тигър, Куче, говедо, Зайо, Тигър сега трябва да стане вдиша дълбоко въздух и каза:Катон Хоусенка но джутсу и изтреля няколко огнени топки саске беше изтощен и си тръгна и успя с последната техника
    Саске изчезна
    Саске Учиха
    Саске Учиха
    Коноха
    Коноха

Aries Dog

Писане by Саске Учиха Пон Май 18, 2009 5:50 pm

Саске се завърна на тренировачното поле и си каза така трябва ми някоя супер смъртоносна техника тя ще се казва:Кирин и колкото повече облаци има тя ще е толкова по силна
    Kirin е изключително мощен, един изстрел мълния техника че стачки в миг на око. Потребителят обръща светкавици директно от гръм облаците да допълнят силата на неговата или нейната стачка, както и контроли с чакра. Тъй като използва техника на природен светкавица за разлика от елементите чакра, неговата власт лесно outmatches Светкавица всички други версии. Въпреки това, изключителна подготовка времето, необходимо също намалява техниката на ефективност. Тази техника при липса на активна гръм облаците изисква Пожар на излизане: Велик Дракон противопожарна техника или други подобни методи за производство на необходимите условия, за да започне бурята него.

За да започне гръмотевична буря, а след това да се предприемат за контрол на светкавицата, за да насочва го към целта, докато използвате формата манипулиране на показания по-горе, отцедено Sasuke дори на по-голямата си чакра. В допълнение, използването изглежда унищожи гръм облаците като небето се изчиства от облаците след употреба. Като такава, тази техника може да се използва само веднъж в борбата. Въпреки това, природни мълния може да достигне температура от 30000 ° С, така че дори и ако тя липсва на целта, на доста голям взрив вероятно ще премахне врага. Itachi withstood тази техника, с помощта на Susanoo.Трябва да успея да направя тази техника саске си сръдетоточи чакрата започна да има облаци и саске се усмихна каза си сега е моят момент:Kirin и от небето падна огромен драконов светкавичен феникс който се заби в земята Тренировачното поле на Саске Учиха File:Kirin Тренировачното поле на Саске Учиха 180px-Kirin1
    Саске си тръгна

Sponsored content

Писане by Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 12:56 pm