Гласувайте ако може за мен
+3
Учиха Мадара
Рин
Наруто Узумаки
7 posters
Кое е най извратеното момче в форума.
Poll
Аде гласувайте..
- [ 2 ]
- [17%]
- [ 3 ]
- [25%]
- [ 3 ]
- [25%]
- [ 3 ]
- [25%]
- [ 1 ]
- [8%]
Общо гласове: 12
Рин- Коноха
-
Брой мнения : 622
Местожителство : nowhere...maby ... or maby not xD
гласувам за суй че е мой човек xD
Учиха Мадара- Акацки
-
Брой мнения : 1290
Местожителство : ~Black Temple~
Абе добре бе щом няма да съм аз ....тогава никой няма да е ..хД
Карин- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 475
For Madara... Ma nai me radva inache Itachkyy
Последната промяна е направена от Кин Тсучи на Чет Май 14, 2009 12:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Минато Намиказе- Акацки
-
Брой мнения : 709
Местожителство : `НяКъДе`
Big deal
Киба Инузука- Коноха
-
Брой мнения : 190
Местожителство : My h0uSe ;]
Мадара ;д
Нагато Пейн- Акацки
- Брой мнения : 396
Местожителство : Maina Town
ОМФГ...ПО-ТЪПА ТЕМА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ РОФЛ!! YOU ROCK MAN, YOU ROCK...PITTY NOOB ROFL
Наруто Узумаки- Джинчуурики
-
Брой мнения : 1756
Пейн ти не си включен щото би трябвало гейовете да ги няма кат не ти харесва не поставяй коментар ве тъпак !
Нагато Пейн- Акацки
Я МИ КАЖИ С КАКВО СИ ИЗВРАТЕН, ВЕ ПЕДЕРУНГЕЛ ? ЧЕ НАЕБА ЕДНО МОМИЧЕНЦЕ ? ОМФГ КРЕТЕН. ТИ СИ ЯКО ЗАДРЪСТЕН, БЕ БАТЕ. ЗЕМИ МЛЪКНИ, ЧЕ КАТО СИ ПОМИСЛЯ КЪВ СИ В РЕАЛА НАПРАВО МИ СЕ ПОВДИГА. СИГУРНО СИ НЯКВО ПИШЛЕМЕ, ВЕ ПЕДАЛЧО. КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ИСКАМ ДА БЪДА В НЯКАКВА ЕБАНА ЛИСТА ? ТИ ОТ КОЙ СВЯТ ИДВАШ, ВЕ КАЛЧУК ТЪП, ТЕ ЕБА В НАСР*НОТО ПЕДЕРАСЧЕ.
П.П:НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ОБЪРКАЛ И ИМЕТО НА СУЙ!! THAT'S FUCKING LAME!! NOOB
П.П:НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ОБЪРКАЛ И ИМЕТО НА СУЙ!! THAT'S FUCKING LAME!! NOOB
-
Аве ей педро вземи са гръмни и върви си прайш свирки кат си резниш главата найш кво ми пука ко мисли за мен 17 годишен дет седи у форуми кат си помисля къв шси ти на мен ен ми се повдига а отивам в кенефа да провръщам.. ЯЖ МИ КУРА и престани да спамиш в темата.. SUCK MY BALLS UNTIL THEY ARE DRY .. Ти да не са мислиш за извратен като та е ебало момченце ве педерунгел О_О... Но комент просто си гей !
Нагато Пейн- Акацки
П.П:МАЛЕ, МАЛЕ ТИ СИ УЖАСНО ЗЛЕ, АМА УЖАСНО! САМО КАТО ТИ ГЛЕДАМ ПРАВОПИСА МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА - МАЛКО НЕГРАМОТНО ЛАПЕНЦЕ. ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ, ВЕ СЕЛЯНДУР ПРОСТ...ПОСЛЕ МОЖЕШ ДА МИ КАЖЕШ НЕЩО. 13 ИЛИ 14 СИ, БИ ТРЯБВАЛО ДО СЕГА ДА СЕ ТЕ НАУЧИЛИ КАК СЕ ПИШЕ, АМА ТО ПРОСТО, ТА ПРОСТО. ТИ СИ НЯКЪВ ХИПЕР ЗЛЕТАК, ВЕ ПЕНЬО. ВИЖ КЪВ СИ ПРОСТ. МЕН ТУКА МЕ ИЗКАРВАШ НА НЯКЪВ СТАРЧОК, ОМГ. Т'ВА СЕ КАЗВА ХИПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРР ЗЛЕЕЕЕЕЕЕ!! БАХТИ КАПУТА!! ВИЖ КЪВ СИ МУХЛЬО, ВЕ, ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ, АМА ЗА НИЩО. АРЕ ЕДНО ДУЕЛЧЕ, АКО ИСКАШ ДА ТИ ВРЪТНА БУШОНКИТЕ И ДА МЛЪКНЕШ, ЗАЩОТО СИ ДРАЗНЕЩО ЛАПЕНЦЕ. ОЩЕ НЕ МИ Е НАУЧИЛ ДУМАТА "ИЗВРАТЕН" И МИ ГОВОРИ, ОМГ ПРОСТИ! МЛЪКНИ БАТЕ, ЧЕ МИ СТАВАШ СМЕШЕН. БАХТИ МАЛКОТО ГЪЗАРЧЕ, ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
П.П:Много поздрави на майка ти, която я точат по пет на нож.
П.П:Много поздрави на майка ти, която я точат по пет на нож.
-
1 - Злетак казах ти да престаниш да спамиш в темата..
2 - Даже незнайш кво казваш а си чул некви думички от уличката докат си го поемал..
3 - Престани с този капс не ми дреме че не знайш кога са главните букви..
4 - На 14 съм проблем !?
5 - Кат си толкова надъхан сложи неква тема в кой съм аз та видя и шси замълча..
2 - Даже незнайш кво казваш а си чул некви думички от уличката докат си го поемал..
3 - Престани с този капс не ми дреме че не знайш кога са главните букви..
4 - На 14 съм проблем !?
5 - Кат си толкова надъхан сложи неква тема в кой съм аз та видя и шси замълча..
Нагато Пейн- Акацки
1:Малко пишлеменце, ти неможеш да ми казваш къде да спамя или не...ОМГ ТЪПАК.
2: Т'ва тука от мене ли го чу ? Защото на почти всички им казвам така. Другото, което е половината думички, с които пишеше бяха използвани от мен...Аре моля ти се, напъни си т'ва малко мозъче, за да измислиш нещо.
3: ХАХАААААААХХХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ намерил се той да ми казва кога се слагат и кога не. ПХАХАХАХАХА ТОВА БЕШЕ ГОЛЯМА ИЗЦЕПКА.
4: Да има проблем, че си неграмотник и тъпо пишлемнце...
5:Бих те сложил примерно в тема за добри играчи, защо не ? Споровете между нас нямат нищо общо с темите...Аре са млъкни и стига си се излагал, браточка.
2: Т'ва тука от мене ли го чу ? Защото на почти всички им казвам така. Другото, което е половината думички, с които пишеше бяха използвани от мен...Аре моля ти се, напъни си т'ва малко мозъче, за да измислиш нещо.
3: ХАХАААААААХХХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ намерил се той да ми казва кога се слагат и кога не. ПХАХАХАХАХА ТОВА БЕШЕ ГОЛЯМА ИЗЦЕПКА.
4: Да има проблем, че си неграмотник и тъпо пишлемнце...
5:Бих те сложил примерно в тема за добри играчи, защо не ? Споровете между нас нямат нищо общо с темите...Аре са млъкни и стига си се излагал, браточка.
-
2 - Учиха Мадара 30%
Еми явно имаме победител...
Еми явно имаме победител...