5 posters
Мадара срещу Наруто
Учиха Мадара- Акацки
-
Брой мнения : 1290
Местожителство : ~Black Temple~
- Post n°1
Мадара срещу Наруто
Мадара дойде и пусна МШ.
Наруто Узумаки- Джинчуурики
-
Брой мнения : 1756
- Post n°2
Re: Мадара срещу Наруто
Наруто дойде с пуснат Саге мод и призовани Shima and Fukasaku след тва напрай неколко сийла и се усмихна.
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°3
Мадара каза:
-"C'mon I don't have all day!" xD
-"C'mon I don't have all day!" xD
-
- Post n°4
Наруто се прозяа и каза :
- Мислих че ти ще атакуваш все пак ти ма предизвика...
След тва направи десет клонинга..
- Мислих че ти ще атакуваш все пак ти ма предизвика...
След тва направи десет клонинга..
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°5
Мадара извади меча си и на секундата се портна по средата на поленцето от клонинги като се завъртя веднага и ги пръсна и погледна Наруто в очите.
-
- Post n°6
Нарутовците отскочиха още когато Мадара изчезна от погледът им и той не успя ги засече след тва хвърли по един Кунай и шурикен по него...
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°7
ПП: Това е моментален телепорт , по бърз от техниката на Минато , няма как да ме засечеш след като съм със МШ пък и ти чета мислите.
ПП2: Ти не си си махал погледа от мене а аз съм с МШ.
Мадара вкара Наруто в Тсукуйоми , Като около Наруто всичко стана черно и той беше разпънат на един кръст и около него се пояиха няколко Мадаровци който почнаха да го ръгат с Кунай , Мечове и разни други оръжия.
ПП2: Ти не си си махал погледа от мене а аз съм с МШ.
Мадара вкара Наруто в Тсукуйоми , Като около Наруто всичко стана черно и той беше разпънат на един кръст и около него се пояиха няколко Мадаровци който почнаха да го ръгат с Кунай , Мечове и разни други оръжия.
-
- Post n°8
Жабите направиха Demonic Illusion: Toad Confrontation Singing и Наруто и Мадара бега в генджутсу..
ПП : Не съм сигурен дали са усвобождавам от твойто кат вкарам теб в генджутсу... Ама жабите са си с отделни мисли и затва са та вкарали у техното.
ПП : Не съм сигурен дали са усвобождавам от твойто кат вкарам теб в генджутсу... Ама жабите са си с отделни мисли и затва са та вкарали у техното.
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°9
Мадара беше вкаран в Генджуцуто на Наруто , но секунди преди това направи един клонинг който се появи до Наруто който беше в Генджуцу и не можеше да се защити с един меч.
ПП: Не можеш да се защитиш заради Тсукуйомито а само това Генджуцу нищо не ми прави по саме , трябва нещо да ме удари а ти вече си ГГ. хДД
ПП: Не можеш да се защитиш заради Тсукуйомито а само това Генджуцу нищо не ми прави по саме , трябва нещо да ме удари а ти вече си ГГ. хДД
-
- Post n°10
ПП : Първо This sound-based Genjutsu is used by Shima and Fukasaku. It is extremely powerful, and is said to be the most powerful Genjutsu in Shima and Fukasaku's arsenal. Since it is Sound-Based, it can capture multiple opponents at the same time. After Shima and Fukasaku synchronize melodies, those opponents that hear it are left completely paralyzed. Once trapped, the opponents are trapped in an illusionary cube of water that is guarded by four toad samurai. The opponents' bodies are left unable to move and can freely be attacked by the users or their allies. Despite its great power, it takes some time for Shima and Fukasaku to synchronize melodies, and since it uses sound, it gives away their location, allowing opponents to attack them while it is prepared. It also appears to use a large amount of chakra, and it makes Shima and Fukasaku's throats dry. и клонингът ти е хванат в генджутсуто така че не съм деад... И второ не видях да прайш сийлове за клонинг ма устави.. Ся ша седим и двамата у генджутсу докато не са наспим ... Та искаш ли да спрем с тас простотия дет самия ти започна или не ?
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°11
ПП: Аз имам Етърнал Мангекю Шаринган.
Мадара направи Кай и излезе от техниката на жабите.
ПП2: След това вече жабите ти не могат да правят нищо защото гърлата им пресъхват.
ПП3: ГГ. ББ хД
Мадара направи Кай и излезе от техниката на жабите.
ПП2: След това вече жабите ти не могат да правят нищо защото гърлата им пресъхват.
ПП3: ГГ. ББ хД
-
- Post n°12
ПП : Това е вид генджутсу а не точно самото генджутсу.. Затова не върши работа кай. И не пиши преди мен хода си невъспитано е :Д
Жабите закриха очите на Наруто и го освободиха от генджутсуто на мадара / Требва очен контакт /, като Мадара все още си беше у генджутсуто им. И Наруто направи неколко сийла.
Жабите закриха очите на Наруто и го освободиха от генджутсуто на мадара / Требва очен контакт /, като Мадара все още си беше у генджутсуто им. И Наруто направи неколко сийла.
Нагато Пейн- Акацки
- Брой мнения : 396
Местожителство : Maina Town
- Post n°13
П.П:ОМГ, неможеш да го вкараш него в Генджутсо ве! Той има най-развития Шаринган, ОМГ.
-
- Post n°14
ПП : Не мога да вкарам Мадара в генджутсу :Д :Д :Д ти вобще знайш ли как се бий той и мойто не е с очен контакт а звуков....
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°15
ПП: А клонинга който одеве те наръга?
Киба Инузука- Коноха
-
Брой мнения : 190
Местожителство : My h0uSe ;]
- Post n°16
Изведнъж се чу "Gatsuuga" и две бързо въртящи се фигури се забиха в Мадара
-
- Post n°17
ПП : Ти прочети ли ефекта на джутсуто ми хваща много врагове само чрез звукът докато се телни до мен клонинга който трябва да се появи до теб ще е вкаран 5 пъти у гена...
Киба Инузука- Коноха
-
- Post n°18
Киба отскочи от Мадара и направи няколко сийла като Акамару застана до него озъбен
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°19
Мадара вече беше извън Генджуцуто и Атаката на Киба мина през него като той го хвана за качулката и го издърпа лице в лице като му направо АМАТЕРАСУ!
-
- Post n°20
Наруто хвана Киба и му каза да бяга от Аматератсуто което го преследваше, като му даде начален старт с едно добро хвърляне у Саге мод и направи няколко сийла...
Нагато Пейн- Акацки
- Post n°21
П.П:Не, Наруто, незнам как се плейка с Мадара...Ти си зле!! Играл съм с него няколко пъти. Прочети ве бендо, трябва им ВРЕМЕ
t takes some time for Shima and Fukasaku to synchronize melodies, and since it uses sound, it gives away their location
Клонинга дотогава ще те е наебал.
t takes some time for Shima and Fukasaku to synchronize melodies, and since it uses sound, it gives away their location
Клонинга дотогава ще те е наебал.
-
- Post n°22
ПП : Клонинга се появява до него ве тъпак не се телепортва дет си иска :@ Се едно да напиша тва беше клонинг който случайно се озова у арената бес НАруто да прави сийл..
Киба Инузука- Коноха
-
- Post n°23
Киба Инузука написа:Киба отскочи от Мадара и направи няколко сийла като Акамару застана до него озъбен
П.П> Мадара чети малко бе човек ; ) Тва го написах преди твоя пост с Аматерасуто,така че съм невредим : ))
-Сега Акамару! извика Киба като кучето подскочи нагоре и се завъртя като направи динамично маркиране и киселината опръска окото на Мадара (то е само едно,а и всеки знае,че слабото място на Мадара са шаринганите му.) Мадара беше заслепен,а Акамару застана пред Киба
Нагато Пейн- Акацки
- Post n°24
П.П:Може да се портне ве педерунгел смотан! Въпреки и да не се портне, той пак ше те набие, докато двамцата правят Ген-а. Случайно, ако искаш да ти дам чаптъра, в който го правят ве кецо.
Учиха Мадара- Акацки
-
- Post n°25
ПП: Ти няма как да отскочиш от мене тъй като не можеш да ме докоснеш , минаваш през мене.